2009...

Обикновено хората си правят равносметка за изминалата година... Вадят прашен кантар от килера на душата си и започват да мерят... Какво са направили, какво не са направили, кой ги е обичал и кой ги е мразил, какво са си купили и какво не са... Всички знаят че това е безсмислено, но все пак го правят. Кои тайно, кои още по-тайно. Пишат списъци на онова, което ще свършат през новата година. Макар че знаят че няма да го свършат.
И никой не си дава сметка, че Нова година е просто една дата от календара. Някаква незначителна цифричка ги кара да обещават и да лъжат, да признават истина и да не я признават, да се заричат и да се отричат...
Нима всеки удар на 12-тия час не е започването на една Нова година...? Дори всяка нова минута...?
От всичките си обещания за миналата година не изпълних нито едно. А и никога не съм ги изпълнявала. Не постигнах нито една цел, която си бях поставила. И все пак 2008-а беше хубава! Обичах силно, прощавах и се раздавах, смеех се и плачех... Дадох повече отколкото взех и бях щастлива!
Желая на всички да постигнат не това, което искат, а онова което ще ги направи истински щастливи! Радвайте се на малките неща от живота си, за да можете да оцените и големите. И помнете, че утре може и да не дойде, затова всеки ден живейте като за последно!
Щастлива 2009-та година!!!